Voor een tekst­schrij­ver in Fries­land of erbuiten

Uit de voeten op ieder tekstueel terrein

 

U zoekt een ervaren tekstschrijver, tekstbureau of communicatiespecialist in Friesland? Terwisscha en Wagenaar staat al ruim twintig jaar bedrijven, overheden en instellingen bij. Met inhoudelijke sterke en aansprekende teksten. Met effectief communicatie-advies, vormgeving en vooral oplossingen. Dit doen we vanuit ons historische pand in de hoofdstad van Friesland; het mooie Leeuwarden.
Altijd een tekstschrijver voor uw tekst

Ons communicatie- en tekstbureau telt een mix van ervaren tekstschrijvers, adviseurs en jong talent. U kunt ons inschakelen voor elk type tekst, voor iedere doelgroep en elk denkbaar medium. Van journalistieke teksten, voor bijvoorbeeld vakbladen, special magazines ondernemersbladen en personeelsbladen, tot copywriting voor brochures, advertenties, advertorials, slogans, direct mail, bedrijfs- en projectnamen, jaarverslagen, relatiemagazines en (direct) mail. En van ghostwriting voor onder meer speeches, blogs, boeken en projectvoorstellen tot e-writing in de vorm van heldere webteksten en contentbeheer. Met het Planburo helpen onze adviseurs en tekstschrijvers u met het verzorgen van projectplannen, subsidie-aanvragen, bidbooks, beleidsstukken en visiedocumenten. Natuurlijk geven we die niet aleen inhoud, maar ook vorm. Off- en online.

Allround met specialisatie

De tekstschrijvers van het Schrijfburo kunnen uit de voeten op ieder tekstueel terrein. Wel verschillen onze specialismen, met name qua branches. Dit door ervaring, specifieke kwaliteiten en interesses. Want zeker op dat laatste vlak verschillen we. Hinderlijk? Totaal niet. Juist inspirerend en waardevol in de veelzijdige communicatiewereld. Ook zijn er duidelijke overeenkomsten. Qua visie, klantbenadering en liefde voor het vak zitten we op een lijn. En hoewel niet iedere tekstschrijver uit Friesland (en laat staan Leeuwarden) komt, blijven we met beide benen op de grond. Die reële, positieve en vernieuwende kijk brengt ons succes en veel werkplezier.

Een tekstschrijver bij u in de buurt

We zijn dan wel in Friesland gevestigd, maar ook vanuit de rest van Nederland kunt u een beroep doen op onze tekstschrijvers en communicatiespecialisten. In de eerste plaats omdat we veel online werken. Zo delen we met veel opdrachtgevers online bestanden, zoals een redactieschema, tekst of uitgave in ontwikkeling. Zo blijft u op de hoogte en heeft u continu inzage in de status van uw product(ie). Handig voor u, voor ons als tekstschrijver en bijdragend aan een goed eindresultaat. Ook offline reiken we buiten Friesland. Zo werken we als tekstbureau samen met Redactieprofs; een samenwerkingsverband van communicatiespecialisten uit alle hoeken van Nederland.

Bel, mail of kom eens langs in Leeuwarden!

Interesse? Wij in elk geval in u, en maken daarom graag eens kennis. Bel of mail ons gerust, of kom een kop koffie drinken in hartje Leeuwarden. Maar we komen net zo graag uw kant op, of dat nu in Friesland of daarbuiten is. Weten wat ons op dit moment bezighoudt? Neem een kijkje in ons portfolio of maak een afspraak. Tot ziens.

Schrijfburo is – net als Planburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@schrijfburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91