onze websites: SCHRIJFBURO  |  PLANBURO  |  VORMBURO

Vorm­ge­ving

Het Schrijfburo gaat een stap verder dan alleen tekst. Die tekst moet immers ook prettig leesbaar, vormgegeven en geïllustreerd zijn. Hier zorgen wij voor. Of het nu een boek, een tijdschrift of animatie is.

Bij het Schrijfburo begrijpen we dat het voor je organisatie belangrijk is authenticiteit uit te stralen. Wat wil je eigenlijk zeggen? Wat is je doel? En wie is je lezer? Vragen die belangrijk zijn bij het schrijven van tekst, maar ook gesteld moeten worden bij het ontwerpen van de uiteindelijke verschijningsvorm. Tekst en vormgeving gaan bij ons hand in hand. Het perfect samenvloeien van tekst en beeld versterkt de boodschap en neemt struikelblokken in de communicatie weg.

Benieuwd naar wat we nog meer maken? Kijk op de site van Vormburo, net zoals Schrijfburo en Planburo onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.

Schrijfburo is – net als Planburo en Vormburo – onderdeel van Terwisscha en Wagenaar.
info@schrijfburo.nl
Keizersgracht 1 kaart →
8911 KR Leeuwarden
058-215 97 91

Op 29 augustus hebben we afscheid moeten nemen van onze dierbare collega Joke Schaapman. Zoals het haar wens was en bij haar paste, zonder veel ruchtbaarheid en in besloten kring. Joke heeft in de ruim 25 jaar dat ze voor ons werkte bergen werk verzet. Vaak tot in de late uurtjes en voor een groot aantal opdrachtgevers, overwegend organisaties die onze wereld een stukje mooier kleuren en beter maken. We zullen haar ontzettend missen als fijne, integere en betrokken collega en zullen haar werk, indachtig haar gedachtengoed, binnen onze mogelijkheden voortzetten.

Mocht je vragen hebben of willen reageren dan staan we daar te allen tijde voor open.

Ben, Dave en Jos